Розрахунок суднового двигуна типу 9ЧН32/40 (MAN 9L32/40) - Бондарець Олександр Євгенович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку головного суднового дизельного двигуна 9ЧН32/40 (MAN 9L32/40), потужністю 4500 кВт та 750 хв-1. В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень, а також системи змащення. Запропоновані заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 49 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 8 джерел. Графічна частина представлена на 3 кресленнях формату А1.
Бондарець, О. Є. Розрахунок суднового двигуна типу 9ЧН32/40 (MAN 9L32/40) : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / О. Є. Бондарець ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2025. – 48 с.
Keywords: судновий двигун; поршень; масло; змащення; 142 "Енергетичне машинобудування"; ship engine; piston; oil; lubrication