Особливості формування системи управління агропродовольчою сферою у регіоні на інноваційній основі - Іртищева, Інна Олександрівна (My University, 2008)
Розглянута інноваційна діяльність як визначальний фактор економічного розвитку країни. Визначені основні умови, що сприяють покращенню інноваційних процесів.
Іртищева, І. О. Особливості формування системи управління агропродовольчою сферою у регіоні на інноваційній основі / І. О. Іртищева // Наук. вісн. Львів. націон. ун-ту вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. – 2008. – Т. 10. – № 1 (36), ч. 1. – С. 126–132.
Keywords: інновація; інноваційний розвиток; інноваційний процес