Політологія - Шаповалова Ірина Василівна (My University, 2023)
Призначено для студентів різних спеціальностей, які вивчають курс політології.
Шаповалова, І. В. Політологія : метод. вказівки для самостійної роботи студентів. У 2 ч. / І. В. Шаповалова. – Миколаїв : НУК, 2023. – Ч. 1. – 68 с.