Експлуатація та ремонт двигунів внутрішнього згоряння, застосування палив та охолоджуючих рідин - Шалапко Денис Олегович; Андреєв Андрій Адольфович; Бондаренко Микола Степанович (My University, 2025)
Уміщено систему єдиних вимог, роз’яснень і рекомендацій щодо виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Експлуатація та ремонт двигунів внутрішнього згоряння, застосування палив та охолоджуючих рідин», які визначають структуру, зміст та обсяг самостійних робіт, а також встановлюють обов’язкові вимоги до їх оформлення. Призначені для здобувачів вищої освіти другого освітнього рівня «магістр», спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» (освітня програма «Двигуни внутрішнього згоряння»).
Шалапко, Д. О. Експлуатація та ремонт двигунів внутрішнього згоряння, застосування палив та охолоджуючих рідин : метод. вказівки до виконання самостійних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» (освітня програма «Двигуни внутрішнього згоряння») / Д. О. Шалапко, А. А. Андреєв, М. С. Бондаренко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 40 с.
Keywords: експлуатація та ремонт двигунів внутрішнього згоряння