Екологічні проблеми теплоенергетики - Ратушняк, Ігор Олександрович; Семенов, Микола Миколайович (My University, 2007)
Подано навчальну програму, рекомендації до вивчення дисципліни "Екологічні проблеми теплоенергетики", контрольні запитання для самоперевірки, зміст контрольних робіт та варіанти завдань; методичні вказівки до виконання контрольних робіт для студентів спеціальностей "Теплоенергетика" й "Екологія та охорона навколишнього середовища". Матеріали можуть бути корисними для студентів споріднених спеціальностей при виконанні курсових і дипломних проектів, пов’язаних із енергетичними об’єктами, а також для самостійної роботи студентів денної форми навчання.
Ратушняк, І. О. Екологічні проблеми теплоенергетики : метод. вказівки / І. О. Ратушняк, М. М. Семенов. - Миколаїв : НУК, 2007. - 68 с. + ел. копія.
Keywords: екологічні проблеми; теплоенергетика; методичні вказівки; суднові та стаціонарні енергетичні установки; теплоенергетичні установки