Розрахунок головних розмірів буксирів з урахуванням технологічності корпусу - Цикало, Н. В.; Tsykalo, Natalіa V. (My University, 2015)
Наведено алгоритм та результати розрахунку головних розмірів буксира-штовхача за відсутності повного пакета даних прототипу з урахуванням технологічності корпусу на ранніх стадіях його проектування.
Цикало, Н. В. Розрахунок головних розмірів буксирів з урахуванням технологічності корпусу = Calculation of principal dimensions of tugs taking into account the production effectiveness of the hull / Н. В. Цикало // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 1 (457). – С. 13–17.
Keywords: буксир; технологічність корпусу; проектування; головні розміри; буксир; технологичность корпуса; проектирование; главные размерения; tug; production effectiveness of the hull; design; principal dimensions