Розробка програмного забезпечення інтернет-магазину одягу компанії ''Brand New Outfit'' - Юрченко Д. С. (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці програмного забезпечення інтернет-магазину одягу компанії “Brand New Outfit”. Проаналізовано практичну задачу розробки програмного забезпечення інтернет-магазину одягу. Проаналізовано існуюче програмне забезпечення інтернет-магазинів. Виконано постановку задачі на розробку програмного забезпечення інтернет-магазину компанії “Brand New Outfit”. Розроблено проєкт та проведено тестування і випробування програмного забезпечення інтернет-магазину компанії “Brand New Outfit”. Розглянуто питання з охорони праці в роботі інтернет-магазину компанії “Brand New Outfit”. Кваліфікаційна робота викладена на 110 аркушах, містить 23 таблиці, 29 рисунків, 5 додатків, список використаних джерел із 6 найменувань.
Юрченко, Д. С. Розробка програмного забезпечення інтернет-магазину одягу компанії ''Brand New Outfit'' : бакалаврська робота ; спец. 121 ''Інженерія програмного забезпечення'' / Д. С. Юрченко ; наук. кер. А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2023. – 111 с.
Keywords: Ключові слова: програмне забезпечення; розробка програмного забезпечення; інтернет-магазин; проєкт програмного забезпечення.; 121 ''Інженерія програмного забезпечення''