Підсумки міжвузівського соціологічного дослідження "Молодий працівник бібліотеки ВНЗ: погляд у майбутнє" - Бєлодєд, О. В. (My University, 2015)
Метою дослідження було – вивчення мотивації професійної діяльності молодих фахівців, виявлення їх потенційних можливостей, оптимізація системи підвищення кваліфікації, сприяння їх професійному розвитку з метою формування кадрового резерву бібліотек.
Підсумки міжвузівського соціологічного дослідження "Молодий працівник бібліотеки ВНЗ: погляд у майбутнє" [Електронний ресурс] / Наук. б-ка НУК. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua/uk/%D1%81%D0%BE%D1%86%D1%96%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D1%96-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%BB%D1%96%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-0. – Назва з екрану.
Keywords: соціологічне дослідження; бібліотечні фахівці; молоді працівники; мотивація професійної діяльності; система підвищення кваліфікації; професійний розвиток; кадровий резерв