Проблеми дозвілля молоді - Васильєва, А. В.; Федоренко, М. О. (My University, 2019)
У статті здійснено аналіз проблеми дозвілля та вільного часу сучасної молоді та їх вплив на розвиток особистості та спосіб життя.
Васильєва, А. В. Проблеми дозвілля молоді / А. В. Васильєва, М. О. Федоренко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 293–296.
Keywords: молодь; дозвілля; проблематика; суспільство