Оцінка ефективності державної підтримки підприємств агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів і компенсації лізингових платежів - Рогов, В. Г. (My University, 2016)
Визначено особливості механізму здешевлення кредитів і компенсації лізингових платежів агропромислового комплексу. Розроблено рекомендації щодо його вдосконалення. Розглянуто обсяги компенсацій. Досліджено їх динаміку
Рогов, В. Г. Оцінка ефективності державної підтримки підприємств агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів і компенсації лізингових платежів / В. Г. Рогов // Вісн. НУК. – Миколаїв, 2012. – № 3. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/23006/20558
Keywords: кредити; лізинг; компенсація; бюджет; агропромисловий комплекс