Методичні вказівки до виконання магістерської роботи студентами спеціальності 183 "Технології захисту навколишнього середовища" - Трохименко, Г. Г.; Благодатний, В. В.; Маркіна, Л. М. (My University, 2018)
Наведено структуру і склад дипломного проекту (роботи) магістра зі спеціальності 183 "Технології захисту навколишнього середовища". Викладено вимоги та рекомендації до оформлення окремих розділів пояснювальної записки та графічної частини роботи, приклади оформлення креслень, що складають графічну частину магістерської роботи, а також зміст презентації. Призначено для студентів та викладачів ВНЗ III - IV рівнів акредитації.
Трохименко, Г. Г. Методичні вказівки до виконання магістерської роботи студентами спеціальності 183 "Технології захисту навколишнього середовища" / Г. Г. Трохименко, В. В. Благодатний, Л. М. Маркіна. – Миколаїв : НУК, 2018. – 48 с. + електрон. копія.
Keywords: магістерська робота; технології захисту навколишнього середовища