Психологія в спорті: особливості застосування - Мірзаєв, Д. Т.; Кравчук, О. Ю. (My University, 2019)
У статті розглянуто психологічні особливості спортивної діяльності в її різноманітних видах і психологічні особливості особистості спортсмена.
Мірзаєв, Д. Т. Психологія в спорті: особливості застосування / Д. Т. Мірзаєв, О. Ю. Кравчук // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя : АА Тандем, 2019. – С. 154–161.
Keywords: спортивна психологія; психологія в спорті; завдання спортивної психології