Охлаждение приточного воздуха машинного отделения когенерационных модулей - Радченко, Н. И.; Грич, А. В.; Radchenko, Mykola I.; Hrych, Artem V. (My University, 2015)
Виконано аналiз ефективностi охолодження приточного повiтря машинного вiддiлення когенерацiйних газових двигунiв тригенерацiйної установки автономного енергозабезпечення. Розглянуто одно- та двоступеневе охолодження повiтря з використанням холодоносiя вiд абсорбцiйної бромистолiтiєвої холодильної машини та холодоносiя з бiльш низькою температурою, отриманого у комбiнованiй двоступеневiй тепловикористовуючiй холодильнiй машинi. За результатами аналiзу запропонованi способи тепловологiсної обробки приточного повiтря машинного вiддiлення, якi забезпечують його глибоке охолодження.
Радченко, Н. И. Охлаждение приточного воздуха машинного отделения когенерационных модулей = Cooling of the intake air of the engine room for cogeneration units / Н. И. Радченко, А. В. Грич // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 4 (460). – С. 41–45.
Keywords: охлаждение; когенерационный модуль; машинное отделение; газовый двигатель; воздухоохладитель; охолодження; когенерацiйний модуль; машинне вiддiлення; газовий двигун; повiтроохолоджувач; cooling; cogeneration unit; engine room; gas engine; air cooler