Дослідження особливостей проектування та конструювання корпусу накатного судна - Керімова Поліна Сергіївна (НУК, 2024)
Об’єкт дослідження – корпусні конструкції накатного судна без пілерсів. Мета досліджень – розробити рекомендації з перевірки міцності корпусу судна. Методика досліджень – аналітична, чисельна. Проект містить розрахунки та графічні роботи, виконані на основі існуючих методик і нормативних документів. У роботі були досліджені особливості конструкції корпусів двопалубних накатних суден. Виконано набір корпусу судна за Правилами та перевірена загальна та місцева міцність корпусних конструкцій. Виконано розрахунок міцності відсіку судна в середній частині корпусу, застосовуючи спрощені розрахункові схеми моделювання відсіку. Графічна частина містить всі необхідні креслення та плакати, які дають уявлення про проект судна.
Research of features of design and construction of the hull of the roll on-roll off ship
Керімова, П. С. Дослідження особливостей проектування та конструювання корпусу накатного судна = Research of features of design and construction of the hull of the roll on-roll off ship : магістерська робота ; спец. 135 "Суднобудування" / П. С. Керімова ; наук. кер. Г. В. Шарун. – Миколаїв : НУК, 2024. – 69 с.
Keywords: корпус; корпусна конструкція; міцність; відсік; 135 "Суднобудування"; hull; hull structure; strength; compartment