Трьохфакторна нелінійна регресійна модель для оцінювання розміру Data Science та Machine Learning проєктів, які розробляються за допомогою мови програмування Java - Орєхов О. С.; Фаріонова Т. А. (Миколаїв: НУК імені адмірала Макарова, 2023)
Робота присвячена побудові трьохфакторної нелінійної регресійної моделі для оцінювання кількості рядків коду проєктів Data Science та Machine Learning, що створюються за допомогою мови програмування Java в залежності від метрик кількості класів, кількості видимих методів та загальна кількість видимих полів класів із використанням перетворення Бокса–Кокса.
Three-factor nonlinear regression model for estimating the size of Data Science and Machine Learning projects created using the Java programming language
Орєхов, О. С. Трьохфакторна нелінійна регресійна модель для оцінювання розміру Data Science та Machine Learning проєктів, які розробляються за допомогою мови програмування Java = Three-factor nonlinear regression model for estimating the size of Data Science and Machine Learning projects created using the Java programming language / О. С. Орєхов, Т. А. Фаріонова // Матеріали IV всеукр. наук.-практ. Інтернет конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 45–47.
Keywords: нелінійна регресійна модель; нормалізуюче перетворення; Data Science; Java; оцінювання розміру програмних проєктів; nonlinear regression model; normalizing transformation; data science; software development cost estimation