Оцінка бюджетної ефективності програм підтримки малого бізнесу - Гавриленко, Н. В.; Гришина, Н. В.; Gavrylenko, N.; Grishina, N. (My University, 2014)
В статті розглянуто теоретичні і практичні питання бюджетної ефективності державної підтримки малого та середнього бізнесу. Запропоновано механізм розрахунку коефіцієнту бюджетної ефективності. Доведено існування прямої залежності між обсягом фінансування програм підтримки малого та середнього бізнесу та обсягом податкових відрахувань від даного сектору економіки.
Гавриленко, Н. В. Оцінка бюджетної ефективності програм підтримки малого бізнесу / Н. В. Гавриленко, Н. В. Гришина // Економічні інновації : зб. наук. праць. – Одеса, ІПРЕЕД НАН України, 2014. – Вип. 57. – С. 72-79.
Keywords: податки; бюджет; підприємництво; малий бізнес; стимул