Кольорознавство - Сергієнко Олена Миколаївна (My University, 2026)
У посібнику доступно та коротко викладено основні теоретичні відомості з дисципліни «Кольорознавство» та надано рекомендації до виконання практичних робіт. Посібник відповідає основним критеріям якості вищої освіти та розроблений на високому науково-методичному рівні. Побудова й розташуання розділів відповідають структурі дисципліни. Призначено для студентів вищих навчальних закладів.
Сергієнко, О. М. Кольорознавство : навч. посібник для виконання практичних робіт / О. М. Сергієнко. – Миколаїв : НУК, 2026. – 170 с.
Keywords: кольорознавство