Розробка засобів керування мобільними об'єктами у 3D-просторі - Дячков А. П. (My University, 2025)
У роботі виконано аналіз існуючих засобів моделювання робототехнічних систем та алгоритмів систем керування. Розроблено структуру взаємодії моделей робототехнічних систем та систем керування, створено приклад програмного забезпечення для комплексу інструментальних засобів моделювання робототехнічних систем та інструментальних засобів моделювання вбудованих алгоритмів систем керування.
Дячков, А. П. Розробка засобів керування мобільними об'єктами у 3D-просторі : магістерська робота ; спец. 141 ''Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка'' / А. П. Дячков ; наук. кер. Г. В. Бабкін. – Миколаїв : НУК, 2025. – 85 с.
Keywords: робототехнічні системи; алгоритми керування; моделювання; мобільні роботи; нечітке керування; 141 ''Електроенергетика; електротехніка та електромеханіка''; robotic systems; control algorithms; modeling; mobile robots; fuzzy control