Електронний комплекс для вивчення лінгвістичної термінології - Оразгелдієв, М. М.; Orazgeldiyev, Mergen (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці навчального електронного комплексу для вивчення російськомовної лінгвістичної термінології студентами-іноземцями. Основна увага в роботі присвячена розробці методики створення електронного комплексу, який включає в себе навчальний термінологічний словник і різні завдання для ефективного вивчення необхідних термінів. У практичній частині представлено веб-сайт «Електронний комплекс для вивчення лінгвістичної термінології». Даний комплекс призначений для дистанційної, самостійної навчальної роботи студентів-іноземців з вивчення лінгвістичної термінології.
Electronic complex for the study of linguistic terminology
Оразгелдієв, М. М. Електронний комплекс для вивчення лінгвістичної термінології = Electronic complex for the study of linguistic terminology : робота на здобуття рівня магістра ; спец. 035 “Філологія“ / М. М. Оразгелдієв ; наук. кер. О. А. Дубова. – Миколаїв : НУК, 2020. – 118 с.
Keywords: термін; лінгвістична термінологія; електронний комплекс; 035 “Філологія“; term; linguistic terminology; electronic complex