Етапи розрахунку показників продуктивності праці відповідно до інтеграційного підходу - Карась П. М.; Сергійчук С. І.; Гришина Л. О. (My University, 2011)
Викладені загальноприйняті вимоги до показників і методів аналізу й оцінки продуктивності праці. Представлено принципові вимоги щодо удосконалення методичних рекомендацій з розрахунку показників продуктивності праці, які базуються на інтеграційному підході управління продуктивністю праці.
Карась, П. М. Етапи розрахунку показників продуктивності праці відповідно до інтеграційного підходу / П. М. Карась, С. І. Сергійчук, Л. О. Гришина // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 7 (10). – С. 16–21.
Keywords: продуктивність праці; конкурентоздатність підприємства; інтеграційний підхід з управління продуктивністю праці; the labour productivity; competitiveness of enterprise; integration approach; is from the management of labour the productivity