Переживання самотності у сучасної молоді - Жупікова, В. В.; Кравчук, О. Ю. (My University, 2019)
У статті аналізується самотність як проблема сучасної молоді. Висвітлено особливості розуміння сутності та причин самотності сучасної студентської молоді, позитивні та негативні наслідки такого емоційного стану його вплив на психологічне та соціальне самопочуття молоді.
Жупікова, В. В. Переживання самотності у сучасної молоді / В. В. Жупікова, О. Ю. Кравчук // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 309–314.
Keywords: проблема самотності; сучасна молодь; позитивні та негативні наслідки; самореалізація; психологічна депресія