Розробка уніфікованого інформаційного модуля для соціальних стейкхолдерів освітнього процесу - Нюбін Ю. Б.; Костін І. М.; Маршак О. І.; Суслов О. С.; Nyubin Yuriy; Kostin Ihor; Suslov Oleksandr; Marshak Olena (My University, 2024)
У роботі розглянуто питання інформаційної взаємодії соціальних стейкхолдерів освітнього процесу на передосвітньому та постосвітньому етапах. Проаналізовано їхні потреби та визначено категорії інформаційних пакетів для забезпечення ефективної інформаційної підтримки. Запропоновано структурну модель уніфікованого модуля, орієнтованого на батьків, вступників, випускників і роботодавців, із можливістю інтеграції до інформаційної системи сайту закладу освіти. Метою модулю є забезпечення зручного та цільового доступу до релевантної інформації.
Development of a unified information module for social stakeholders of the educational process
Розробка уніфікованого інформаційного модуля для соціальних стейкхолдерів освітнього процесу = Development of a unified information module for social stakeholders of the educational process / Ю. Б. Нюбін, І. М. Костін, О. І. Маршак, О. С. Суслов // Матеріали ІХ міжнар. наук.-практ. конф. ''Project, Program, Portfolio Management'' (P3M–2024). У 2 т. – Одеса : ІШІР, 2024. – Т. 1. – С. 346–349.
Keywords: соціальні стейкхолдери; уніфікований модуль; структурна модель; освітній процес; social stakeholders; unified module; structural model; educational process