Феноменологія цифрового досвіду: нові виміри людського сприйняття - Гозун Є. С.; Патлайчук О. В.; Hozun Y. S.; Patlaichuk O. V. (My University, 2025)
У статті досліджується феноменологія цифрового досвіду як нового модусу людського буття в сучасному світі. Аналізуються трансформації перцептивних процесів під впливом цифрових технологій, особливості формування віртуальної тілесності та зміни в структурі життєвого світу людини. Розглядаються феноменологічні аспекти цифрової присутності та її вплив на конструювання суб'єктивного досвіду.
Phenomenology of Digital Experience: New Dimensions of Human Perception
Гозун, Є. С. Феноменологія цифрового досвіду: нові виміри людського сприйняття = Phenomenology of Digital Experience: New Dimensions of Human Perception / Є. С. Гозун, О. В. Патлайчук // Матеріали VІІI всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 300–303.
Keywords: феноменологія; цифровий досвід; віртуальна реальність; тілесність; життєвий світ; перцепція; phenomenology; digital experience; virtual reality; corporeality; lifeworld; perception