Спосіб модернізаії токарно-гвинторізного верстата моделі 1А64 - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Костенко Юрій Олександрович; Мухін Олег Алімович; Камишанов Олексій Миколайович; Іванський Олександр Арсенович (Ühingu Teadus juhatus, 2024)
В роботі розглянуто спосіб модернізації системи керування привода подачі токарно-гвинторізного верстата моделі 1А64.
Спосіб модернізаії токарно-гвинторізного верстата моделі 1А64 / І. С. Білюк, О. В. Савченко, Ю. О. Костенко, О. А. Мухін, О. М. Камишанов, О. А. Іванський // Scientific Collection «InterConf». – 2024. – № 196. – P. 337–340.
Keywords: система керування; привод подачі; токарно-гвинторізний верстат; векторне керування