Інноваційні матеріали, як альтернатива традиційного оздоблення інтер’єру яхт деревом - Сергієнко, О. М.; Serhiienko, O. M. (My University, 2022)
У статті розглянуті сучасні оздоблювальні матеріали, які не поступаються за технічними вимогами для внутрішньої обробки яхт, які можуть стати альтернативою традиційної обробці масивом дерева.
Сергієнко, О. М. Інноваційні матеріали, як альтернатива традиційного оздоблення інтер’єру яхт деревом = Innovative materials as an alternative to traditional yacht wood furnishings / О. М. Сергієнко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2022. – Вип. 14. – С. 41–43.
Keywords: яхта; оздоблювальні матеріали; дерево; камінь; вологостійкість; вогнестійкість; екологічність; декор; yacht; finishing materials; wood; stone; moisture resistance; fire resistance; environmental friendliness; decor