Тестові завдання з курсу "Розміщення продуктивних сил" - Ришняк, Наталя Миколаївна (My University, 2012)
У методичну розробку увійшли найважливіші питання теоретичних та методологічних основ розміщення продуктивних сил, особливостей їх розвитку в Україні та її окремих регіонах. Тестові завдання можуть бути використані при проведенні поточного та підсумкового контролю з курсу "Розміщення продуктивних сил".
Ришняк, Н. М. Тестові завдання з курсу "Розміщення продуктивних сил" : метод. вказівки / Н. М. Ришняк. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 24 с. + ел. копія.
Keywords: розміщення продуктивних сил; економічна та соціальна географія; економічна теорія; економіка підприємства; методи тестового контролю