Fransis Scott Fitzgerald. The Great Gatsby - Мовчан Луїза Степанівна; Цицюра Ксенія Валеріївна (My University, 2017)
Викладено загальні відомості про Ф. С. Фіджеральда; проаналізовано тексти. Запропоновано комплексні завдання до кожного розділу для перевірки знань лексики, граматики та розуміння англомовного тексту, контрольні питання для перевірки сформованості навичок читання та критичного аналізу тексту. Призначено для студентів філологічних спеціальностей, які вивчають курси англійської мови та літератури.
Мовчан, Л. С. Fransis Scott Fitzgerald. The Great Gatsby [Електронний ресурс] : метод. рек. для читання текстів англ. мовою для студентів I курсу : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / Л. С. Мовчан, К. В. Цицюра. – Миколаїв : НУК, 2017. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.