Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Схемотехніка зварювального обладнання" - Голобородько Жорж Гаврилович (My University, 2017)
Уміщено перелік тем лабораторних робіт з дисципліни "Схемотехніка зварювального обладнання" і рекомендації до їх виконання. Призначено для студентів четвертого курсу денної форми навчання, що навчаються за напрямом підготовки 131 "Прикладна механіка", спеціалізація "Інжиніринг зварювання та споріднених процесів".
Голобородько, Ж. Г. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Схемотехніка зварювального обладнання" / Ж. Г. Голобородько. – Миколаїв : НУК, 2017. – 100 с.