Розробка поетапного управління впровадження інвестиційних проектів - Гавриленко, Н. В.; Головченко, О.; Havrylenko, N. V.; Holovchenko, Е. (My University, 2015)
Стаття присвячена аналізу підходів до розробки інвестиційного процесу підприємства, що базується на загальній управлінської парадигмі. Наведено сильні і слабкі сторони моделі розробки інвестиційного процесу як єдності стратегічної мети, технології розробки стратегії, параметрів оцінки фінансової стратегії. Проаналізовано інвестиційний процес в безперервності часу з урахуванням невизначеності попиту, що дозволяє врахувати вплив змін економічної політики щодо інвестицій на інвестиційну стратегію фірми в умовах, коли фірма має неповну інформацією щодо інвестиційної політики органів влади.
Гавриленко, Н. Розробка поетапного управління впровадження інвестиційних проектів = Development management phased implementation of investment projects / Н. Гавриленко, О. Головченко // Wirtschaftswissenschaften, management, recht: probleme der wissenchaft und praxis. – Nürnberg, 2015. – С. 171–175.
Keywords: стратегія; інвестиційний процес; інвестиційна політика; невизначеність; strategy; investment process; uncertainty; investment policy