Дослідження та розробка технології механізованого виготовлення насадки гребного гвинта - Кучеренко В. В.; Kucherenko V. V. (My University, 2023)
Тема: Дослідження та розробка технології механізованого виготовлення насадки гребного гвинта. Дипломник: Кучеренко В. В. Група: 6121м Керівник: Драган С. В. У роботі розглянуті наступні питання: розробка вдосконаленої технології складання та зварювання насадки гребного гвинта; дослідження зварних з’єднань 09Г2+12Х18Н10Т; розрахунок режимів автоматичного та механізованого зварювання насадки; розрахунок термічного циклу для автоматичного та механізованого зварювання; розрахунок собівартості складання при зварюванні зовнішньої обшивки насадки гребного гвинта; охорона праці та навколишнього середовища при зварюванні. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки на 94 аркушах формату А4 та презентації на 10 слайдах. Використано 11 джерел інформації.
Research and development of the technology mechanized production of ship propeller nozzle
Кучеренко, В. В. Дослідження та розробка технології механізованого виготовлення насадки гребного гвинта = Research and development of the technology mechanized production of ship propeller nozzle : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / В. В. Кучеренко ; наук. кер. С. В. Драган. – Миколаїв : НУК, 2023. – 94 с.
Keywords: зварювання; механізоване зварювання; технологія; насадка гребного гвинта; порошковий дріт; 131 ''Прикладна механіка''; welding; mechanized welding; technology; ship nozzle; flux cored еlectrode (wire)