Модернізація системи управління подачею палива головного суднового двигуна - Огородник Андрій Васильович (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі розроблений комплекс заходів щодо покращення роботи паливної системи двигуна DEUTZ 645 L6 шляхом модернізації системи управління подачею палива. Розглянуто економічний ефект від модернізації. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 68 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Огородник, А. В. Модернізація системи управління подачею палива головного суднового двигуна : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / А. В. Огородник ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2024. – 65 с.
Keywords: паливна система; насос; економічність; клапан; 142 ''Енергетичне машинобудування''; fuel system; pump; efficiency; valve