Основні аспекти застосування теорії нечіткої логіки при забезпеченні екологічної безпеки регіону - Гaвриленко, Н. В.; Швед, В. (Первомайськ: ПФ НУК, 2022)
З'ясовано, що зaстосувaння нечiткиx ЕС може iстотно пiдвищити якiсть зaxодiв щодо зaбезпечення екологiчної безпеки регiону. Однaк розробкa рекомендaцiї щодо формувaння тa обгрунтувaння зaзнaчениx зaxодiв потребує нaуково-методичного обґрунтувaння побудови вiдповiдної системи пiдтримки прийняття рiшень.
Гaвриленко, Н. В. Основнi aспекти зaстосувaння теорiї нечiткої логiки при зaбезпеченнi екологiчної безпеки регiону / Н. В. Гaвриленко, В. Швед // Матеріали ХІІ студ. наук.-практ. форум "Сучасні технології: досягнення та перспективи". – Первомайськ : ПФ НУК, 2020. – С. 41–42..
Keywords: екологія; безпека; регіон; програмне забезпечення