Методичні вказівки з англійської мови для самостійної роботи студентів 1 та 2 курсів заочного відділення спеціальності «Психологія» - Овсянко А. В.; Кириченко С. В. (My University, 2020)
Методичні вказівки містять робочу програму дисципліни, методичні вказівки по темам дисципліни, методичні вказівки з граматики дисципліни, методичні вказівки для виконання контрольних робіт та рекомендовану літературу.
Овсянко, А. В. Методичні вказівки з англійської мови для самостійної роботи студентів 1 та 2 курсів заочного відділення спеціальності «Психологія» / А. В. Овсянко, С. В. Кириченко. – Миколаїв : Поліграфічне підприємство СПД Румянцева Г.В., 2020. – 72 с.