Методичні вказівки з підготовки до Єдиного вступного іспиту ( ЄВІ) з англійської мови для здобуття ступеня магістра. (частина ,, Читання,, Reading) - Задорожна, Т. П.; Давиденко, О. Б. (My University, 2021)
Методичні вказівки створені з метою допомогти абітурієнтам підготуватися до проходження тестування ЄВІ з англійської мови (частина,, Читання‘‘) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра. У методичних вказівках представлено короткий огляд Програми ЄВІ, детально розглянуто види тестових завдань першої частини ,,Reading‖, наведено тематику текстів, проаналізовано види читання та відповідні техніки та стратегії їх застосування, наведено приклад виконання тестового завдання з читання. Методичні вказівки містять тести з перевірки навичок читання, що запропоновані для самостійного опрацювання. Наведені корисні підказки зорієнтують абітурієнтів на те, як ефективно готуватися до іспиту та як правильно розподілити час і зусилля при виконанні тесту.
Задорожна, Т. П. Методичні вказівки з підготовки до Єдиного вступного іспиту ( ЄВІ) з англійської мови для здобуття ступеня магістра. (частина ,, Читання,, Reading) / Т. П. Задорожна, О. Б. Давиденко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 33 с.