Раціональне природокористування як елемент сталого розвитку сільських територій - Іртищева, Інна; Стройко, Тетяна; Стегней, Маріанна; Irtyshcheva, Inna; Stroyko, Tetyana; Stehnei, Marianna (My University, 2014)
У статті обґрунтовано основні напрями раціонального землекористування як одного з основних елементів сталого розвитку сільських територій. Досліджено сучасний рівень забруднення навколишнього середовища. Визначено першочергові напрями, здатні забезпечити передумови для формування системи сталого розвитку сільських територій.
Іртищева, І. О. Раціональне природокористування як елемент сталого розвитку сільських територій / І. Іртищева, Т. Стройко, М. Стегней // Економіст. – 2014. – № 2. – С. 34–36.