Динамічна модель резонансного інвертору класу Е - Обрубов А. В.; Obrubov Andrii (My University, 2022)
Робота містить математичний опис процесів в силовій схемі однотактного резонансного інвертору класу Е і результати експериментів з його імітаційною моделлю в середовищі Matlab-Simulink. Показано спосіб побудови еквівалентної динамічної моделі даного інвертора з періодично-нестаціонарними параметрами. Динамічна модель побудована на основі типових лінійних і нелінійних ланок.
Dynamic model of a class E resonant inverter
Обрубов, А. В. Динамічна модель резонансного інвертору класу Е = Dynamic model of a class E resonant inverter / А. В. Обрубов // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 312–317.
Keywords: динамічна модель; резонансний інвертор класу Е; структурна модель; dynamic model; resonance inverter of class E; structural model