Методичні вказівки до виконання курсових робіт з "Економіки підприємства" - Гурченков, Олександр Петрович; Гришина, Лариса Олександрівна; Єфімова, Ганна Вікторівна (My University, 2002)
Методичні вказівки призначені для студентів інженерно-економічного факультету всіх спеціальностей очного і заочного навчання з курсу "Економіка підприємства".
Гурченков, О. П. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з "Економіки підприємства" / О. П. Гурченков, Л. О. Гришина, Г. В. Єфімова. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 25 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; економіка підприємства; курсове проектування