Применение метода внутренней точки для оптимизации характеристик грузового судна ограниченного района плавания - Ли Тхань Бин; Le Thanh Binh (My University, 2015)
Розглянуто застосування однієї з модифікацій методу штрафних функцій (методу внутрішньої точки) разом з умовою Куна-Таккера для оптимізації характеристики вантажного судна обмеженого району плавання.
Ли Тхань Бин Применение метода внутренней точки для оптимизации характеристик грузового судна ограниченного района плавания = Application of interior point method for optimization of characteristics of cargo ship with restricted service area / Ли Тхань Бин // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 1 (457). – С. 7–12.
Keywords: оптимизация характеристик судна; метод внутренней точки; условие Куна-Таккера; оптимізація елементів судна; метод внутрішньої точки; умова Куна–Таккера; optimization of ship characteristics; interior point method; Kuhn-Tucker condition