Електроенергетичні системи рушійних установок - Чекунов Володимир Костянтинович; Новогрецький Сергій Миколайович; Костюченко Віталій Іванович (My University, 2026)
Уміщено теоретичний і практичний матеріал з електроенергетичних систем рушійних установок. Розглянуто принципи побудови рушійних установок, апаратну частину, статичні та динамічні режими роботи змінного, подвійного і постійного роду струму. Призначено для студентів спеціальностей 271 «Морський та внутрішній водний транспорт», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», а також для студентів інших технічних спеціальностей, пов’язаних з розробкою, налагодженням та експлуатацією електроенергетичних систем рушійних установок.
Чекунов, В. К. Електроенергетичні системи рушійних установок : навч. посібник / В. К. Чекунов, С. М. Новогрецький, В. І. Костюченко. – Миколаїв : НУК, 2026. – 268 с.