Роль давньогрецького театру в історії культури людства - Баркова, Ю. Ю.; Данильчук, О. М. (My University, 2019)
Стаття присвячена аналізу давньогрецького театру, його значенню в історії світової культури та впливу театру на подальший розвиток культури.
Данильчук, О. М. Роль давньогрецького театру в історії культури людства / О. М. Данильчук, Ю. Ю. Баркова // Матеріали XV Всеукр. наук.-метод. конф. студ. та молодих науковців "Прикладна лінгвістика 2019: проблеми і рішення", 16 трав. 2019 р. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 11–12.
Keywords: античність; театр; давньогрецький театр; культура