Проектування технології виготовлення стойки редуктора (Ø370 мм; L = 281,7 мм) - Коваленко Олександр Анатолійович (My University, 2026)
В кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проектування технології виготовлення стойки редуктора (Ø370 мм; L = 281,7 мм)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення деталі. В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, наведені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці.
Design of the technology for manufacturing a gearbox rack (Ø370 mm; L = 281.7 mm)
Keywords: стойка редуктора; заготівка; припуски; пристосування для фрезерування; свердло-зенківка; 131 ''Прикладна механіка''; gearbox rack; workpiece; allowances; milling attachment; countersink drill