Ідентифікація ризиків на стадіях життєвого циклу проектів зі створення плазмохімічних елементів для екологічно чистих енергетичних систем - Бурунсуз, К. С.; Burunsuz, Kateryna S. (My University, 2016)
Визначено основні ризики проектів зі створення плазмохімічних елементів для екологічно чистих енергетичних систем. Розглянуто можливі стейкхолдери даних проектів і ризики, пов’язані з ними.
Бурунсуз, К. С. Ідентифікація ризиків на стадіях життєвого циклу проектів зі створення плазмохімічних елементів для екологічно чистих енергетичних систем = Risk identification at life cycle stages of the projects on creation of plasma-chemical elements for nonpolluting energy systems / К. С. Бурунсуз // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 4 (466). – С. 106–112.
Keywords: плазмохімічні елементи; управління ризиками; ідентифікація ризиків; стейкхолдери; плазмохимические элементы; управление рисками; идентификация рисков; стейкхолдеры; plasma-chemical elements; risk management; risk identification; stakeholders