Короткий словник термінів з інформаційного права - Дубинський Олег Юрійович; Бортник Надія Петрівна (My University, 2024)
У словнику в систематизованому вигляді подано базову термінологію з інформаційного права, яка може стати корисною при вивченні всього блоку юридичних дисциплін. Призначено для студентів закладів вищої освіти.
Короткий словник термінів з інформаційного права / уклад. : О. Ю. Дубинський, Н. П. Бортник. – Миколаїв : НУК, 2024. – 178 с.
Keywords: словник; право