Прикладна лінгвістика – 2026: проблеми і рішення - (:unkn) unknown (My University, 2026)
У матеріалах науково-методичної конференції розглядаються актуальні питання, пов’язані з об’єктом, задачами, методами прикладної лінгвістики, термінознавством, функціонуванням мови як засобу впливу.
Прикладна лінгвістика – 2026: проблеми і рішення : матеріали ХХІІ всеукр. наук.-метод. конференції молодих науковців / відп. за вип. Н. М. Філіппова. – Миколаїв : НУК, 2026. – 150 с.
Keywords: прикладна лінгвістика; термінознавство