Створення єдиного інформаційного простору регіону. Досвід роботи методичного об'єднання бібліотек ВНЗ м. Миколаєва - Костирко, Т. М. (My University, 2007)
У доповіді розглядається процес об'єднання ресурсів бібліотек ВНЗ м. Миколаєва в єдиний інформаційно-освітній портал. Викладені цілі і принципи створення порталу, перераховуються основні інформаційні ресурси, що надаються.
Костирко, Т. М. Створення єдиного інформаційного простору регіону. Досвід роботи методичного об’єднання бібліотек ВНЗ м. Миколаєва / Т. М. Костирко // Матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф. “Документознавство. Бібліотекознавство. Інформаційна діяльність: проблеми науки, освіти та практики“. – К., 2007. – С. 110–111.
Keywords: єдиний інформаційний простір; методичне об'єднання; бібліотеки ВНЗ; інформаційно-комунікаційні технології; інформаційні ресурси; інформаційно-бібліотечний простір; регіональний освітньо-інформаційний портал