Вплив близького оточення малої соціальної групи на формування самооцінки особистості - Новицька, О. І.; Ткаченко, А. В. (My University, 2018)
У статті розкрито питання про самооцінку людини та влив близького оточення малих соціальних груп на її формування. Вказано основні аспекти формування самооцінки, а також визначено форми самооцінки.
Новицька, О. І. Вплив близького оточення малої соціальної групи на формування самооцінки особистості / О. І. Новицька, А. В. Ткаченко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 134–139.
Keywords: самооцінка; особистість; соціум; мала соціальна група; розвиток; самосвідомість