Аналіз ефективності використання системи впорскування палива з постійним та перемінним тиском автомобільного двигуна - Бокало Антон Юрійович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розроблений комплекс заходів щодо покращення роботи паливної системи автомобільного двигуна шляхом використання системи впорскування з постійним та перемінним тиском. Розглянуто економічне обґрунтування. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 69 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 9 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Бокало, А. Ю. Аналіз ефективності використання системи впорскування палива з постійним та перемінним тиском автомобільного двигуна : магістерська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / А. Ю. Бокало ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2025. – 71 с.
Keywords: автомобільний двигун; бензин; регулювання; паливний насос; 142 "Енергетичне машинобудування"; automobile engine; gasoline; regulation; fuel pump