Охорона праці в суднобудуванні - Пістун, І. П.; Тубальцев, А. М.; Тубальцева, Н. П. (My University, 2009)
Навчальний посібник містить основні відомості з правових, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних заходів щодо збереження здоров'я і працездатності працівників, які працюють у суднобудуванні. Для студентів кораблебудівних вузів і факультетів. Може бути корисним інженерам і технікам суднобудівних підприємств і організацій.
Пістун, І. П. Охорона праці в суднобудуванні : навч. посібник / І. П. Пістун, А. М. Тубальцев, Н. П. Тубальцева. – Львів : Тріада плюс, 2009. – 580 с.
Keywords: суднобудування; охорона праці; техніка безпеки; пожежовибухобезпека