Моделювання та оптимізація захисту інформації на об’єктах воднотранспортного комплексу - Турти Марина Валентинівна; Касьянов Юрій Іванович; Гусєва-Божаткіна Вікторія Анатоліївна (My University, 2021)
Практичні роботи, що містяться в методичних вказівках, призначені для здобуття практичних навичок використання методів моделювання та оптимізації процесів складних систем при створенні і дослідженні комплексів засобів захисту інформації та прийнятті рішень щодо управління інформаційною безпекою на основі отриманих результатів. З метою полегшення підготовки і проведення практичих робіт наводяться теоретичні відомості, на яких базується дана робота. Це не виключає підготовки за матеріалами лекцій та використання рекомендованої літератури. Призначено для студентів вузів.
Турти, М. В. Моделювання та оптимізація захисту інформації на об’єктах воднотранспортного комплексу : метод. вказівки до практичних робіт : у 5 ч. / М. В. Турти, Ю. І. Касьянов, В. А. Гусєва-Божаткіна. – Миколаїв : НУК, 2021. – Ч. 2. – 72 c.