Оцінка фінансового стану банківської установи - Нарбаєва, О. Д. (My University, 2021)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи оцінки фінансового стану банківської установи. Здійснений аналіз фінансової стійкості, ліквідності, показників ефективності діяльності АТ «ОТП Банк» за 2018–2020 рр. Надані шляхи покращення фінансового стану АТ «ОТП Банк».
Нарбаєва, О. Д. Оцінка фінансового стану банківської установи : бакалаврська робота ; спец. 072 “Фінанси, банківська справа та страхування“ / О. Д. Нарбаєва ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2021. – 85 с.
Keywords: фінансовий стан банківської установи; фінансова стіійкість банку; ліквідність банку; 072 “Фінанси, банківська справа та страхування“; bank financial condition; bank financial stability; bank liquidity